Студентська рада – це об’єднання студентів. Об’єднання думок. Об’єднання ідей. Об’єднання навчальної і творчої справи. Осередком студентства нашого коледжу – є органи студентського самоврядування, діяльність яких спрямована на удосконалення освітнього процесу з метою підвищення якості знань, виховання духовності і культури здобувачів освіти, зростання у них соціальної активності та відповідальності за доручену справу.  Студентське самоврядування в Комунального закладу «Одеський обласний базовий медичний фаховий коледж» діє відповідно до Положення про студентське самоврядування у КЗ «Одеський обласний базовий медичний фаховий коледж». Дане Положення розроблене на підставі Закону України «Про фахову передвищу освіту». Студентське самоврядування в КЗ ООБМФК є гарантованим державою правом студентів, самостійно або через виконавчий орган студентського самоврядування, Студентську раду коледжу, вирішувати питання з метою забезпечення реалізації, передбачених Законом України «Про фахову передвищу освіту» прав та обов’язків студентів, сприяння гармонійного розвитку їх особистості, формування навичок майбутнього організатора, керівника.

    Участь у студентському самоврядуванні дає змогу кожній молодій людині виявити свою громадянську позицію. Це сприяє демократизації відносин між викладачами та студентами, робить їх стосунки більш партнерськими. Робота органів самоврядування допомагає виявляти студентських лідерів, робити студентське життя більш насиченим і цікавим.
    Основні завдання органів студентського самоврядування навчального закладу, це:
– забезпечення і захист прав та інтересів студентів, зокрема, стосовно організації освітнього процесу;
– забезпечення виконання студентами своїх обов’язків;
– сприяння навчальній, науковій та творчій діяльності студентів;
– сприяння створенню відповідних умов для проживання та відпочинку студентів;

  Студентське самоврядування у нашому коледжі дає можливість виявити справжніх студентських лідерів, зробити студентське життя більш яскравим і насиченим, допомогти кожному студенту розкрити свої здібності і обдарування.

НАКАЗ на слад 

 

  Студентська молодь завжди була активною силою суспільства, яка прагне змін і покращень. Так, Рада студентського самоврядування коледжу є ключовою ланкою між студентами та адміністрацією, вона працює на благо студентів, відстоює їх права та інтереси. Одним із головних завдань, які виконує Рада студентського самоврядування є створення комфортних умов для навчання та життя у навчальному закладі. Студентська рада виступає за покращення технічного оснащення, розвиток культурного життя, створення комфортних умов для відпочинку та спілкування.

Витяг за потреби

Витяг за потреби

Витяг за потреби

 

Крім того, Рада студентського самоврядування коледжу опікується проблемами, пов'язаними з освітою.

Витяг

Витяг