Директор КЗ ООБМУ Лапай В

Вітаємо Вас на нашому сайті!

Дорогі друзі!

          Запрошую Вас познайомитися з одним із провідних навчальних закладів України – КЗ «Одеський обласний базовий медичний фаховий коледж». Сподіваюсь на те, що на сайті Ви знайдете для себе корисну та вичерпну інформацію.

          Найвищими цінностями завжди були, є і будуть життя та здоров’я людини. Саме тому професія медика – найгуманніша і найшанованіша серед усіх інших професій, адже вона покликана стояти на сторожі людського здоров’я і життя. Образ лікаря чи медсестри завжди асоціюється з надією і захистом, милосердям і чуйністю.

          КЗ «Одеський обласний базовий медичний фаховий коледж» створює всі умови для задоволення освітніх, виховних, спортивних, особистих інтересів студентів. Сьогодні найголовнішим для нас є забезпечення високого рівня освітнього процесу з урахуванням вимог сучасності, зокрема залучення інноваційних технологій навчання, застосування новітніх методик діагностики та лікування захворювань, використання сучасного медичного обладнання для підготовки майбутніх медичних сестер, фельдшерів, лаборантів, фармацевтів, зубних техніків та акушерів. Ми прагнемо підготувати висококваліфікованих медичних працівників, яким можна було б довірити життя людей. З цією метою у коледжі створена потужна матеріально-технічна база. Також дбаємо про виховання спеціалістів щирих, ерудованих, здатних розвиватися й самовдосконалюватися. Прерогативою для нашого навчального закладу є самореалізація кожного випускника як відмінного фахівця. Адже навчання в царині медицини – це складний, але цікавий шлях, результатом якого повинно стати не лише формування майбутнього професіонала, а й молодої людини з високими моральними якостями.

          Двері КЗ «Одеський обласний базовий медичний фаховий коледж» завжди відкриті для тих, хто бачить своє покликання в служінні одній з найблагородніших справ – рятувати людські здоров’я й життя!

                                                                                                               Василь Степанович Лапай,

                                                                                                        директор КЗ ООБМФК,

                                                                                                               Заслужений лікар України, 

                                                                                                                         кандидат медичних наук, доцент