ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

17.02.2024 р.

16.03.2024 р.

25.05.2024 р.

 

ЗНАЙОМСТВО ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ

Щороку вступники обирають, де та за якою спеціальністю здобувати освіту. Цей вибір впливає на майбутнє працевлаштування, особистісний розвиток, формує оточення, професійні цілі та зв’язки. Тож важливо поставитися до нього ґрунтовно.

Складний вибір?  Приєднуйтесь до зустрічі у форматі онлайн на платформі ZOOM    з гарантами освітньої - професійних програм.  Під час зустрічі ви отримаєте змістовну інформацію про навчання, перспективи професійного розвитку та кар'єрного зростання.  

23.03.2024 - 10.00 - ОПП ТЕХНОЛОГІЇ МЕДИЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ  

30.03.2024 - 10.00 - ОПП АКУШЕРСЬКА СПРАВА 

06.04.2024 - 10.00 - ОПП ФАРМАЦІЯ 

13.04.2024 - 10.00 - ОПП СЕСТРИНСЬКА СПРАВА 

ПРИЄДНАТИСЯ ДО ЗУСТРІЧІ МОЖНА ЗА ПОСИЛАННЯМ:

20.04.2024 - 10.00 - ОПП ЛІКУВАЛЬНА СПРАВА

27.04.2024 - 10.00 -  ОПП СТОМАТОЛОГІЯ ОРТОПЕДИЧНА 

Ідентифікатор конференції: 971 795 4034

Код доступа: 7x7S6Q

 

 АНКЕТА ВСТУПНИКА 

Звернення гарантів ОПП до вступників 

ОПП ЛІКУВАЛЬНА СПРАВА

ОПП СЕСТРИНСЬКА СПРАВА

ОПП АКУШЕРСЬКА СПРАВА 

ОПП ФАРМАЦІЯ

ОПП СТОМАТОЛОГІЯ ОРТОПЕДИЧНА 

ОПП ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА 

 

 

 

 ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ ВСТУП 2024

Де більш детально можна ознайомитись з описом спеціальностей? 

Детальну інформацію Ви можете отримати ознайомившись з освітньо-професійними програмами за посиланням:  http://oobmu.od.ua/index.php/2013-05-14-08-49-44/osvitno-profesiini-prohramy

Також радимо переглянути інформацію відділень: 

СТОМАТОЛОГІЯ ОРТОПЕДИЧНА 

ТЕХНОЛОГІЇ МЕДИЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ 

ФАРМАЦІЯ, ПРОМИСЛОВА ФАРМАЦІЯ

СЕСТРИНСЬКА СПРАВА 

ЛІКУВАЛЬНА СПРАВА 

АКУШЕРСЬКА СПРАВА

Чи має право вступник  одночасно подавати заяви та приймати участь у конкурсі на навчання за кошти  бюджету та кошти фізичних осіб, на платну та бюджетну конкурсні пропозиції?

Так, вступник має право.  Вступники можуть подати у сукупності за всіма основами вступу до п'яти заяв на місця державного або регіонального замовлення та до п’ятнадцяти заяв за всіма джерелами фінансування. Друге, в одній заяві на основну конкурсну пропозицію вступник може зазначити (вибрати в меню): «Претендую на участь у конкурсі на місця державного або регіонального замовлення і на участь у конкурсі на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб у разі неотримання рекомендації за цією конкурсною пропозицією за кошти державного або місцевого бюджету (за державним або регіональним замовленням)».

Які вступні випробування після 9 класу? 

Для вступу на ОПП: Лікувальна справа, Сестринська справа, Лабораторна діагностика, Фармація, промислова фармація, зараховуються результати співбесіди. Співбесіда буде одночасно  з двох предметів: українська мова та біологія. 

Де можна ознайомитись з вимогами до мотиваційного листа та чи буде оприлюднений зразок? 

З вимогами до мотиваційного листа та зразок мотиваційного листа оприлюднений на сайті КЗ ООБМФК розділ Положення про приймальну комісію 

Чи потрібно подавати мотиваційний лист для вступу на бюджет? 

Так, для вступу на бюджет та на контракт потрібно подавати мотиваційний лист. 

Мотиваційний лист один на всі спеціальності чи на кожну спеціальність різні мотиваційні листи?

Мотиваційний лист є складовою пакета документів, які вступник подає разом з заявою. У заяві вступник вказує спеціальность (освітньо-професійну програму). Для кожної совітньо-професійної програми вступник має подавати різні заяви, і, відповідно, різні мотиваційні листи.

Подання мотиваційного листа в електронній формі передбачає завантаження вступником файлу певного формату чи вставлення тексту у відповідне поле у кабінеті  вступника?

Текст мотиваційного листа в електронній формі вступник може набрати або скопіювати у відповідне поле в ЕЛЕКТРОННОМУ КАБІНЕТІ ВСТУПНИКА.

Я можу звернутись до приймальної комісії для допомоги в створені електронного кабінету?  

ТАК, з 24 червня буде працювати консультаційний центр за адресою Княжа, 10, який створюється для допомоги вступникам  у створені електроних кабінетів. 

Які сертифікати ЗНО потрібні для вступу до коледжу? Закінчила 11 класів в 2024 році.

Для вступу на ОПП: Акушерська  справа, Лікувальна справа,  Фармація, промислова фармація зараховуються результати сертифікатів ЗНО  (2021р.), або результат мультипредметного тесту (2022-2024рр), або  співбесіда в КЗ ООБМФК:

Чи подавати сертифікати ЗНО, чи подавати результат мультипредметного тесту,  чи проходити співбесіду в КЗ ООБМФК особисто вирішує вступник.  У разі подання результатів зовнішнього незалежного оцінювання бал вступника за відповідне вступне випробування підвищується на 25 відсотків

Чи враховується середній бал свідоцтва про освіту у конкурсний бал?

Ні, середній бал свідоцтва про освіту не враховується при вступі в 2024 році. 

Яка вартість навчання? 

Вартість навчання залежить від спеціальності НАТИСНУТИ для ознайомлення

Як мені дізнатися, який прохідний бал на бюджет  на обрану мною спеціальність?

Прохідний бал визначається щороку за результатами конкурсу, тому буде відомий після оголошення його результатів. Однак вступники можуть переглянути прохідні бали минулих років, щоб оцінити свої шанси для вступу на ту чи іншу спеціальність ВСТУП 2023

ВСТУП 2022

ВСТУП 2021