Голова - викладач–методист вищої категорії дисциплін«Основи медсестринства», «Догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка», «Дерматологія та венерологія»  Киртока Надія Віталіївна   
  IMG 6913

Склад комісії:
1.Велєва О.І., викладач дисциплін «Основи медсестринства», «Історія медицини та медсестринства», «Догляд за хворими» перша категорія.
2. Дідорчук Т.І., викладач дисципліни «Медична та соціальна реабілітація», вища категорія, викладач-методист.
3. Жечкова Л.В., викладач дисциплін «Основи психології та міжособове спілкування», «Основи загальної та медичної психології» «Медсестринська етика та деонтологія», друга категорія.
4. Зубарева О.О., викладач дисципліни «Медична та соціальна реабілітація», вища категорія, викладач-методист.
5. Мокієнко Т.А. , викладач дисциплін «Основи медсестринства», «Догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка», «Загальний догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка», вища категорія, викладач-методист, заслужений працівник освіти України.
6. Осадча Л. Ю., викладач дисциплін «Основи загальної та медичної психології», «Основи психології та міжособове спілкування», вища категорія.
7. Радик Т.О., викладач дисциплін «Основи медсестринства», «Догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка», «Загальний догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка», вища категорія, викладач-методист.
 8. Шарова М.О., викладач дисциплін «Основи медсестринства», «Догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка», вища категорія.
Сумісники:
1.Мінакова Г.Д., викладач дисципліни «Основи медсестринства», «Догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка», «Загальний догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка», друга категорія.
 
 
 
ОПП ЛІКУВАЛЬНА СПРАВА 2022
Обов’язкові освітні компоненти ОПП
ОК 21 Основи психології та міжособове спілкування
ОК 22 Догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка
Вибіркові освітні компоненти ОПП
ВК 6 Медична та соціальна реабілітація
ОПП АКУШЕРСЬКА СПРАВА 2022
Обов’язкові освітні компоненти ОПП
ОК 21 Основи психології та міжособове спілкування
ОК 23 Догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка
Вибіркові освітні компоненти ОПП
ВК 3 Медична та соціальна реабілітація
ОПП ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА 2022
Обов’язкові освітні компоненти ОПП
ОК 17 Основи психології та міжособове спілкування